+381 11 3111 311   +381 63 231 692 aleksandra.nikitovic@gmail.com

O nama

Vrtić “Mikolu” je idealno mesto za odrastanje vaših mališana. U njemu svakodnevno nastaju prijateljstva, nove ideje i igre; prvi koraci i prve reči. U njemu se pitamo, maštamo i sanjamo. Odgovaramo na dečje nedoumice i osluškujemo njihove strahove.

Mi smo tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima. Svaki dan započinjemo nasmejani, orni i spremni na sve izazove koji su pred nama. Možda ne znamo odgovore na sva dečja pitanja, ali smo uvek tu da čujemo, naučimo i još malo porastemo. Svesni smo da je porodica najvažnija kada je razvoj dece u pitanju. Svakodnevna saradnja sa roditeljima i starateljima, omogućava nam da dečje ponašanje, želje i napredovanje usmerimo na najbolji mogući način.

Za srećno detinjstvo najvažnija je ljubav i zato se trudimo da se dete u našim prostorijama od prvog dana oseća kao kod kuće. Zajedno učimo da vezujemo pertle, mesimo hleb, hodamo pravih leđa, držimo olovku. U skladu sa uzrastom, učimo decu da budu samostalna, ali i da znaju koliko je timski rad važan. U našem vrtiću, deca imaju priliku da kroz igru i pesmu uče engleski jezik po metodi Helen Doron. Nije nam cilj da ih opteretimo – želimo da im učenje predstavimo kao zabavu, što će im u budućnosti koristiti u svim sferama života. Takođe, učitelji baleta i džudoa deci će približiti ove discipline i stvoriti im odličnu bazu, koju u budućnosti po želji mogu obogatiti i nadograditi.

Važno nam je da znate da su vaša deca u sigurnim rukama i zato vas pozivamo da zakažete termin i posetite nas, kako biste bili upoznati sa svim mogućnostima koje naš vrtić nudi. Takođe, razumemo koliko je prvo odvajanje teško i jasna nam je vaša briga. Uvek smo tu da vas saslušamo i upozorimo na potencijalne poteškoće. Dobra saradnja roditelja i vaspitača je preduslov da dete bude srećno i zadovoljno i da sa lakoćom prihvati vrtić. Mi smo tu da mu obezbedimo lepo i zdravo odrastanje: kroz igru, pesmu i edukaciju. A vama sigurnost i bezbrižnost.

Tim “Mikolu”